MAKE YOUR MOVE

Kom aan boord!

For all who keep the world moving!

Wij zijn ervan overtuigd dat alles wat we doen, bijdraagt aan een schonere, veiligere, efficiëntere en meer verbonden wereld: voor goederen, voor mensen, voor ons allemaal. Bij Daimler Truck beginnen we met luisteren. We bouwen om op te lossen. We kijken naar de lange termijn en ontwikkelen samen.

Wij promoten diversiteit en staan we voor een inclusieve bedrijfscultuur. Wij waarderen de individuele sterke punten van onze medewerkers, omdat deze leiden tot de beste teamprestaties en daarmee tot het succes van ons bedrijf.

Bij DTFS kun jij jezelf zijn: inclusie en gelijke kansen vinden wij belangrijk. Wij verwelkomen sollicitaties van kandidaten van alle culturen en geslachten, leeftijden, kandidaten met een handicap en kandidaten uit elke ondervertegenwoordigde groep.

Krediet Analist

Heb jij ervaring met kredietverlening, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je onderdeel worden van een gezellig, hecht en informeel team? Dan is dit dé baan voor jou!

Afstudeerstage Operations

Ben je aangekomen in de laatste fase van je studie en mag je een afstudeeronderzoek doen op het gebied van bedrijfskunde of Technisch/Commercieel? Op onze afdeling Operations is een stageplaats beschikbaar met onmiddellijke ingang voor de duur van circa 5 maanden.

Alle vacatures bij Daimler Truck

Bekijk alle carrièremogelijkheden bij Daimler Truck wereldwijd.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

of bel: