Afstudeerstage Operations

40 uur | Nieuwegein

Ben je aangekomen in de laatste fase van je studie en mag je een afstudeeronderzoek doen op het gebied van bedrijfskunde of Technisch/Commercieel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op de afdeling Operations van Daimler Truck Financial Services is een stageplaats beschikbaar met onmiddellijke ingang voor de duur van circa 5 maanden.

Werken bij Daimler Truck Financial Services betekent werken voor een A-merk, daarbij horen topmedewerkers! Daimler Truck Financial Services is een ambitieuze organisatie en wil in alles wat zij doet de beste zijn. Daimler Truck Financial Services is onderdeel van het internationale Daimler Truck AG concern met het hoofdkantoor in Stuttgart (D).

Daimler Truck Financial Services is in België en Nederland een sterke speler op de automotive lease- en financieringsmarkt gericht op Mercedes-Benz Trucks en Bussen (touringcars).

Wat ga jij doen als afstudeerder?

Deze stage betreft een onderzoek- en afstudeerstage waarbij je een Business Requirement Document (BRD) gaat opstellen voor een groot project in België. Als leasemaatschappij van Mercedes-Benz Trucks en Bussen bieden wij in Nederland al jaren serviceovereenkomsten aan onze klanten aan. Bij serviceovereenkomsten kun je denken aan Reparatie- en onderhoudsovereenkomsten of logistieke diensten zoals Uptime en Fleetboard. In Nederland bieden we dit aan bij onze klanten en Mercedes-Benz dealers, maar dat is tot op heden nog niet het geval in België. De wens om dit ook in België aan te bieden wordt vanuit de importeur, dealers en klanten steeds groter. Het uiteindelijke doel is het vergroten van ons serviceaanbod en daarmee het versterken van de samenwerking met de importeur en de dealers.

Wij, Daimler Truck Financial Services (DTFS) willen graag een advies en BRD ontvangen zodat wij dit omvangrijke project handen en voeten kunnen geven. Uiteraard starten we de stage met jouw onderzoeksvraag en sluit je de stage af met een advies dat wij kunnen implementeren in onze organisatie.

Op de afdeling Operations van Daimler Truck Financial Services is een stageplaats beschikbaar met onmiddellijke ingang voor de duur van circa 5 maanden.

Het team waarin jij komt te werken:

De afdeling Operations is de grootste afdeling binnen DTFS. Op deze afdeling wordt de lopende vloot beheerd op gebied van overeenkomsten en servicecomponenten. Je kunt hierbij denken aan het activeren, wijzigen en beëindigen van een overeenkomst of het beheren van servicecomponenten zoals Reparatie, Onderhoud, Verzekeringen, wegenbelasting en andere services.

Een voorbeeld van een overeenkomst is de lease- of financiering van een vrachtwagen door een transportbedrijf of bus door een touringcarbedrijf. Wij helpen de klanten met alle voorkomende werkzaamheden. Daarnaast hebben wij veelvuldig contact met onze klanten en bieden wij onze klanten een Mercedes-Benz waardige service.

Wie ben jij?:

  • Je bent aangekomen in de laatste fase van een relevante HBO studie, waarin je een afstudeeronderzoek mag uitvoeren.
  • Zelfstandig werken is voor jou geen uitdaging.
  • Je hebt affiniteit met projectmatig werken.
  • Spontaan, enthousiast, initiatiefrijk en je weet op allerlei niveaus in de organisatie te communiceren.

Dit bieden wij jou:

Een interessante, uitdagende stageplaats in een professionele omgeving. Je wordt begeleid door enthousiaste en vakkundige collega’s. Daarnaast ontvang je een bruto stagevergoeding van € 350,- per maand op basis van 40 uur per week.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Friso Hendrikx +31(0)30 247 16 16. Solliciteren kan door jouw CV en motivatie te uploaden in onderstaand formulier: (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

Solliciteren?

Stuur je gegevens en je CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Naam(Required)
Max. file size: 50 MB.
Max. file size: 50 MB.
Toestemming(Required)

Meer informatie?

Neem contact op met ons HR-team:

of bel: